Bee web solutions

 

Bee Web Solutions je tvrtka iz Karlovca koja se bavi programiranjem, digitalnim marketingom, izradom aplikacija, izradom i održavanjem internet stranica. Izradom i održavanjem internet trgovina, SEO optimizacijom, vođenjem profila na društvenim mrežama i ostalim uslugama.

Naše ponude su prilagođene potrebama svakog klijenta. Svaka osoba ili tvrtka je jedinstvena te samim time ima različite želje i potrebe za web rješenjima. Mi smo tu da sve te želje i potrebe spojimo u jedno posebno i personalizirano rješenje koje odgovara svima. Web stranice koje smo izradili i koje održavamo govore dovoljno o našoj kreativnosti i uspješnosti. Stvaramo stranice koje su upečatljive i posebne, a jednostavne za navigiranje.

Prema Vašim željama i potrebama kreiramo web stranice ili trgovine i brinemo o održavanjima i ažuriranjima istih. Tu smo kako biste na najbolji način predstavili svoju tvrtku na internetu. Nudimo svoje iskustvo, timski rad i kvalitetu usluge kako bi svi bili zadovoljni i kako bi Vaša tvrtka i poslovanje napredovali i zauzeli svoje mjesto na internetu. Vodimo digitalni marketing i nudimo široki spektar informatičkih rješenja za unaprjeđenje vašeg poslovanja. U cilju nam je predstaviti Vaše poslovanje lokalnom, nacionalnom i svjetskom tržištu kako biste povećali broj potencijalnih kupaca i korisnika. Našim trudom prilikom izrade stranice i nakon toga ažurnim održavanjem brinemo se da Vaša stranica bude prvi i najbolji izvor svih informacija o Vama i Vašim uslugama i proizvodima.
Vaša stranica je često prvi kontakt s kupcima i odražava Vaše mjesto na tržištu. Uz našu izradu i moderni dizajn ulijevat ćete povjerenje kupcima i klijentima.

Web stranice

Izrada internet stranica efektnog i modernog dizajna kako bi na odličan način predstavili tvrtku javnosti.

Održavanje i ažuriranje

Održavanje internet stranica, dodavanje sadržaja na stranice kako bi pratile tijek poslovanja tvrtke.

Web shopovi

Izrada velikih i malih web shopova kako bi svaki proizvod bio predstavljen u pravom svjetlu.

Digitalni marketing

Oglašavanje proizvoda i usluga na internetu putem različitih tehnologija digitalnog marketinga.

Društvene mreže

Vođenje profila na društvenim mrežama kako bi se došlo do još većeg broja korisnika.

Korisnička podrška

Odgovori na sva pitanja i savjeti dostupni u kratkom roku radi uspješne suradnje.

Investirajte u dizajn i razvoj Vaše internet stranice kako biste se približili kupcima i klijentima na najjednostavniji i najpristupačniji način. Pomoću digitalnog marketinga svijetu pošaljite pozitivnu sliku o Vama i Vašem poslovanju.

Digitalni marketing

Proces izrade stranica i digitalni marketing

 

Prvi korak u suradnji je sastanak i dogovor s klijentom o svim željama i potrebama internet stranice i digitalnog marketinga. Kako bi se napravio plan i dogovorili svi detalji oko izrade.

Nakon što prikupimo sve potrebne informacije i istražimo taj dio tržišta možemo početi skupljati sve potrebne materijale. To su slike, tekstovi, videozapisi i sve ostalo što želite vidjeti na svojoj stranici. Bilo bi idealno kada bi klijenti imali svoje materijale koje žele implementirati na stranicu, ali možemo i zajedničkim snagama prikupiti sve potrebno.

Kada se prikupi sve potrebno onda naš tim nastupa i slaže potencijalno rješenje. Predstavljamo klijentu naš dizajn i uzimamo u obzir sve potencijalne izmjene, dodavanja ili oduzimanja elemenata sa stranice, sve po željama klijenta. Cijeli proces se odvija kako bismo bili sigurni da su svi naši klijenti u potpunosti zadovoljni.

Nakon što su obje strane zadovoljne s oglednim primjerkom internet stranice provodi se testiranje kako bi prikaz stranice bio optimiziran. Bitno je da je pregled dobar na svim uređajima i veličinama ekrana. Potrebno je i testirati stranicu kroz različite preglednike kako bi bila vidljiva svima. Nakon obavljenih testiranja stranica se objavljuje kako bi bila dostupna svima.

Iako se čini da je sav posao ovdje gotov, zapravo počinje onaj ključni dio. To je ažuriranje i održavanje same web stranice. Digitalni marketing je jednako tako bitan. Potrebno je biti u korak s vremenom kako bi se sva održavanja obavljala na vrijeme. Naš uhodan tim je tu za vas kako ne biste morali voditi brigu i o takvim stvarima.

 

Osnovni podaci

Bee Web Solutions d.o.o.

Sjedište: Jamadolska 31, 47000 Karlovac
OIB: 82963991837
MBS: 081404022, Trgovački sud u Zagrebu – stalna služba u Karlovcu
IBAN: HR7024020061101060027, Erste&Steiermärkische Bank d.d.
Temeljni kapital: 20.000,00 kuna
Odgovorna osoba: Zoran Belobrajdić, direktor
Info@bee-web-solutions.com
+385 (0)99 417 1739

Kontaktirajte nas
Započnimo razgovor!

Upit možete poslati putem forme ili na mail info@beewebsolutions.com